Gebruiksaanwijzing oud

Gebruiksaanwijzing van Sense 2 oil

Als je een flesje Sense 2 oil lang laat staan, zal je zien dat er zich onderin een bezinksel kan vormen. Daarom : voor gebruik het flesje Sense 2 oil ondersteboven houden en stevig schudden. Het pipetje enkele malen vullen en weer leegknijpen.

 

De olie wordt onder de tong gedruppeld en werkt in 15 minuten, blijft 4 a 5 uur werkzaam. Daarom wordt in ernstige gevallen 3x per dag olie genomen. Neem 1-3 keer per dag een druppel onder de tong en kijk daarbij in een spiegel, zodat je de druppels ziet vallen en goed kunt tellen. Als je niet het gewenste effect bereikt, verhoog dan de volgende dag de dosis met een druppel. Neem ook eens een druppel extra als daar de tijd voor hebt, bijvoorbeeld `s avonds en je het je kunt permitteren om een beetje high te worden. Zo leer je wat dat voor gevoel is en dat je er niet bang voor hoeft te zijn. Nog belangrijker is dat je zo je maximale dosis leert kennen die bij ieder mens verschillend is.
Fine tunning, Als je je maximale dosis kent weet je tot hoever je kunt gaan bij je zelfmedicatie.

 

De volgende stap is onderzoeken met hoe weinig olie je toe kunt, terwijl je toch voldoende medicinaal effect ondervindt. hoe minder je van welk medicijn dan ook gebruikt des te beter. Je zult merken dat na enige tijd oliegebruik je lichaam vaak zelf de balans herstelt, je gaat minder gebruiken en “vergeet” olie in te nemen.
Bewaar de olie gewoon op kamertemperatuur als je haar dagelijks gebruikt. Wil je de olie langere tijd bewaren (maanden/jaren) doe het flesje dan in de koelkast. Wel dien je het dan telkens op kamertemperatuur brengen want koude olie is dik en traag. Ook dien je goed te schudden voor gebruik omdat koude olie gaat klonteren.
Op de huid, De olie of creme kan ook gewoon gebruikt worden op de huid, bij wondjes, wratten, eczeem of huidkanker wilt bestrijden. In ernstige gevallen is pure wietolie zoals gebruikt wordt voor kankerpatiënten beter.

Pure wietolie wordt meestal alleen gebruikt bij kanker.

Meestal gebruiken we 5x of 10x verdund.

Wietolie werkt heel goed bij: Asperger – ADHD – Artrose – Artritis – Borderline – Crohn – Depressie – Slapeloosheid – Parkinson – Chronische pijn – Glaucoom – Migraine – Multiple scelerose – OCPS – Reuma – Spastische darmen – schizofrenie – Spierspasmen – Trauma – Misselijkheid – Kanker – Fybromyalgie – Wratten en nog veel meer….

Sense 2 oil is 10x verdund ( 1ml wietolie en 9ml bio hennepzaadolie ) in een pipetflesje van 10ml

 

Het medicijn werkt bij iedereen anders, dosering is ook voor iedereen anders, wij raden altijd aan als je voor t eerst deze olie probeert, om dan te beginnen met nr1 (10x verdund) zodat je t een beetje kan ” leren” kennen.

met vriendelijke groet

Sense 2 oil

download Gebruiksaanwijzing

 

WhatsApp WhatsApp ons